Visionen är otydlig…

Vision, mål, drömmar, små steg? Vad vill man och hur når man dit? Många människor har stora drömmar, specifika intressen. vet precis vad de vill!

Vi uppmanas att drömma, formulera visioner och mål, ta många små steg, utvecklas i ”rätt” riktning, hitta meningen med livet!

En vision är ett koncept som handlar om att formulera ett framtida tillstånd som man vill uppnå, och behöver inte uppfylla formella krav på realism, tidsbundenhet eller mätbarhet utan är mer en formulering av en utopi som man kan ha att sikta på.

Men tänk om man är en människa som är ganska nöjd med livet, inte ser någon större förbättringspotential, inte känner att det finns någon vision att formulera? Hur gör man då?

Jag kommer under hösten i år att försöka formulera min vision för livet genom att söka upp människor och situationer där jag kan diskutera detta och komma vidare i min utveckling.

Att lägga ut mina tjänster som upplevelsekonsult är ett led i detta, jag älskar att stötta och leda människor i denna typ av situationer, jag har mycket erfarenhet av det och vill även utvecklas mer!

Ha de!
/T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *